Zogranizuj imprezę w Restauracji Verona
Restauracja Verona to nie tylko idealne miejsce na romantyczną kolację we dwoje, ale również na świętowanie najważniejszych momentów w życiu.
Z prawdziwa przyjemnością zorganizujemy dla Państwa: przyjęcie weselne, komunię, chrzciny, bankiety, spotkania firmowe. Organizujemy Przyjęcia okolicznościowe do 70 osób. Menu na Przyjęcia okolicznościowe przygotowujemy po konsultacjach z Klientem.
Dwa poziomy Restauracji Verona dają wiele możliwości aranżacji wnętrza, w zależności od charakteru organizowanego Przyjęcia. W sezonie letnim idealnym miejscem spotkań jest przylegający do restauracji ogródek. W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt telefoniczny.
Organizujemy catering u Państwa w firmie oraz domu.
Zadzwoń lub napisz
- Zupa: rosół z makaronem
-
Dania na ciepło: 1,5 porcji mięsa/osoba
zraz wołowy, kotlet devolaille, filet po parysku z pieczarkami,(filet panierowany z pieczarkami, schabowy z pieczarkami)Dodatki: ziemniaki gotowane, frytki, zestawy surówek, warzywa gotowane, sos pieczeniowyNapoje: soki, woda 0,5 l/osoba -
Deser: słodkie 1,5 kawałka/osoba
Napoje: kawa, herbata - Dekoracja stołu
- Zupa: rosół z makaronem
-
Dania na ciepło: 2 porcje mięsa/osoba
zraz wołowy, kotlet devolaille, filet po parysku z pieczarkami,(filet panierowany z pieczarkami, schabowy z pieczarkami), grillowana polędwiczkaDodatki: ziemniaki gotowane, frytki, zestawy surówek, warzywa gotowane, sos pieczeniowy, sos kurkowyNapoje: soki, woda 0,5 l/osoba -
Deser: słodkie 1,5 kawałka/osoba
Napoje: kawa, herbata - Dekoracja stołu
- Zimny bufet - 39,00 zł/osoba
-
Garmażerka: 2 porcje/osoba
roladka z kurczaka, schabpieczywo, masłoherbata
- roladka z kurczaka 15 zł
- roladka ze schabu z farszem grzybowym lub mięsnym 15 zł
- schab w galarecie 14 zł
- schab ze śliwką 15 zł
- pierś z kurczaka 14 zł
- indyk w maladze 15 zł
- sałatka w szynce z jajkiem 12 zł
- szparagi w szynce 12 zł
- wędliny 10 zł
- tatar wołowy 34 zł
- carpaccio z polędwicy wołowej 39 zł
- sałatka jarzynowa 8 zł
- ryba po grecku 20 zł
- łosoś w galarecie 21 zł
- łosoś gravad lax 21 zł
- tatar z łososia 36 zł
- łosoś w całości na sałatce lub na ryżu- porcja 34 zł
- filet z sandacza w galarecie 21 zł
- roladka z pstrąga z paluszkiem krabowym 18 zł
- sola w galarecie 15 zł
- jajko z kawiorem (dwie połówki) 10 zł
- pieczona gicz wołowa 80 zł/kg
- pieczona gicz cielęca 92zł/kg
- indyk w całości 64 zł/kg
- indyk faszerowany (mielone drobiowe, wątróbka, śliwki ...) 84 zł/kg
- szynka z kością /bez kości 52/60 zł/kg
- szynka szpikowana bekonem i warzywami z kością/bez kości 56/64 zł/kg
- kaczka pieczona z jabłkami 90zł/kg
- łosoś w cieście francuskim 38 zł